Oratorium Exodus door Vox Vivenda: projectleden welkom:


Persbericht van het koor

 

Het gaat nog wel even duren maar op D.V. 6 oktober 2018 hopen wij op ons najaarsconcert opnieuw een Oratorium uit te voeren. Onze koorleden gaan vanaf nu samen met de dirigent Peter Overduin deze uitdaging oppakken. Dit keer wordt er gewerkt aan het Oratorium van Exodus om dit in enkele maanden ingestudeerd te krijgen. Johan Bredewout heeft de muziek daarvoor geschreven en Hans de Ruiter de tekst. Ons koor van bijna 100 leden gaat hiermee met vol enthousiasme vanaf nu al repeteren. Misschien hebt u of jij ook wel zin om daarin mee te zingen en ……. dat kan. Wij nodigen een ieder die geboren is na 1948 hartelijk uit om je erbij aan te sluiten. Uiteraard hopen we je ook daarna als koorlid te behouden. Daarom vragen wij maar een beperkt bedrag waarvoor je het niet hoef te laten. Je betaal slechts € 15,00 op de eerste repetitieavond voor de bruikleen van het muziekstuk tot en met oktober. Daarna is de contributie € 12,50 per maand (inclusief koffie of thee in de pauze)

Vox Vivenda repeteert iedere woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het kerkelijk centrum Bethabara Van den Berglaan 79 in Voorthuizen. 

Meer informatie kunt u vinden op de website www.voxvivenda.nl of opvragen bij het bestuurslid, Peter Kuijt tel 06146 132 75 of per mail pkuijt5@gmail.com.

[Alle nieuwsberichten lezen]